Bandet

Toni Lockström

Bas Född 1993 och uppvuxen i trästaden Eksjö i hjärtat av Småland. 193 cm lång och var i sina unga år en lovande handbollsmålvakt. Har tidigare spelat bl.a. med Folktåget, och tillsammans med Calle i rockbandet Pearline.

Jonas Westberg – Klaviatur, sång

Född och uppvuxen i Trollhättan (Är så klart SAAB-ägare) men flyttade till Sundsvall vid 15 års ålder. Är 11 cm längre än Toni(!) och beskriver sig själv som ganska tråkig att umgås med. Har spelat gospel i USA. Bara en sån sak!

Pontus ”Tjanet” Lundin – Gitarr, sång

Född 1990 och således äldst i skaran. Uppvuxen i Vetlanda. Barndomsvän med Calle sedan sistnämnda låg i mammas mage, och är den enda som varit med ända sedan starten. Gitarrvirtuos som är totalt värdelös på bollsporter.

 

Oscar Magnuson – Trummor

Född 1991 och uppvuxen i Stockholm (mestadels på Söderstadion). Ogillar att skryta, men hävdar på heder och samvete att han har spelat trummor i flera år. Även en riktigt vass tennisspelare. Heja Bajen!

Johan Öberg – Gitarr, sång

Född 1993 och uppvuxen i Enskede, Stockholm. Stabil mittback och en hantverkare med tummen någorlunda mitt i handen. Kallas för ”Bajen-Jonkan” trots att han håller på AIK, och finner sig i detta. Jobbar även som gitarrbyggare och gitarrlärare.

Andra som spelar tillsammans med bandet är bl.a:

Fabian Santacruz – Slagverk

Max Ekberg – Keyboards